Actualitate

SCENE demne de filmele WESTERN în centrul Clujului! Doi bărbați au amenințat o femeie cu PISTOLUL în trafic după care au fugit

Doi bărbați au amenințat cu pistolul o femeie care se afla în trafic în centrul Clujului.

"În jurul orei 19:30, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea Dorobanților, din Cluj Napoca, o femeie care conducea un autovehicul a fost amenintata în trafic cu un pistol de către două persoane aflate într-un alt autovehicul, persoane care aveau fețele acoperite cu cagule.

În urma sesizarii, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificări pentru depistarea celor două persoane.


În scurt timp, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au găsit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele două persoane, la intersecția străzilor Piezișa cu Clinicilor.

De asemenea, au fost identificate persoanele în cauză, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbați de 27 și 31 de ani, din comunele Florești și Iara, jud. Cluj. Asupra acestora a fost gasit un pistol neletal, o cagulă și alte bunuri.


Cei în cauză sunt la audieri în prezent pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale.", transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter