monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Scandal cu mascați în Piața Mărăști. Un tânăr și-a agresat fosta iubită, i-a furat banii și a plecat cu unul din copiii femeii

Un tânăr a fost reținut pentru loviri sau alte violenţe, furt calificat, lipsire de libertate în mod ilegal şi încălcarea ordinului de protecţie.

La data de 30 august, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj, au depistat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj.

“La data menționată, cel în cauză, în timp ce se afla în zona Pieței Mărăști, ar fi încălcat ordinul de protecție emis pe numele său, prin agresarea fostei concubine. Ulterior, i-ar fi sustras acesteia circa 560 de lei și ar fi plecat cu unul dintre cei patru copii care o însoțeau pe femeie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, încălcarea ordinului de protecţie, furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal”, transmite IPJ Cluj.