Actualitate

Boc, în inspecție la Parkingul de pe Primăverii 8

Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea au inspectat lucrările care se derulează în prezent la parkingul de pe strada Primăverii nr. 8. Viitorul parking va avea 266 de locuri de parcare.

“Lucrările la acest parking sunt în grafic, iar proiectul va fi finalizat anul viitor (iulie 2020)”, spune primarul Emil Boc.

Potrivit edilului, până în acest moment au fost derulate următoarele lucrări: au fost deviate cablurile electrice și de telefonie; s-au realizat fundații speciale: pereți mulați, grinzi de ghidaj și de coronament; au fost executate excavații generale și taluz ranforsat; s-a lucrat la fundații.


“În perioada imediat următoare se vor derula următoarele lucrări: finalizarea excavațiilor, fundațiilor și sprijinirilor necesare; lucrări de infrastructură și suprastructură; realizarea instalațiilor, finisajelor, amenajărilor interioare și exterioare”, mai spune primarul.

Parkingul va avea 2 niveluri de subsol, parter şi 2 etaje supraterane și 266 de locuri de parcare dintre care: 7 pentru persoane cu dizabilităţi, 27 pentru maşini electrice plus 4 locuri pentru motociclete/mopede şi 14 locuri pentru biciclete.


Construcția este realizată pe o platformă rezultată din demolarea a 110 garaje.

Valoarea totală a investiției este de 19.631.113 lei fără TVA. Proiectul este finanțat exclusiv de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter