Actualitate

Mii de clujeni, vrăjiți de Seara „La Operă”!

„La Operă” 2019, concertul care a marcat deschiderea stagiunii cu numărul 100 a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, a fost savurat din plin de mii de clujeni.

Mii de clujeni, vrăjiți de Seara „La Operă”! Mii de clujeni, vrăjiți de Seara „La Operă”!

Sute de partituri, amintiri și emoții i-au așteptat pe iubitorii de muzică clasică, sâmbătă seara, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Concertul de prezentare a Stagiunii 100 i-a întâmpinat pe clujeni sub clar de lună, prin reprezentative momente orchestrale, solistice, de ansamblu sau corale, dar și cu câteva dintre principalele titluri operistice planificate pentru noul sezon liric.

„Seara LA OPERĂ a fost înălțătoare, învăluită în armonie și strălucire. Vă mulțumim pentru prezența într-un număr impresionant, începem Stagiunea 100 în ecourile aplauzelor dumneavoastră și cu multe proiecte aniversare în gând! Vă așteptăm tuturor revenirea și în interiorul sălii de spectacole, de-a lungul întregii Stagiuni 19/20!”, este mesajul Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.


„Habanera” din Carmen de Georges Bizet, „O, mio babbino caro” din Gianni Schicchi de Giacomo Puccini, „Vision fugitive” din Hérodiade de Jules Massenet sau coruri din opera Macbeth de Giuseppe Verdi i-au încântat pe cei prezenți în Piața Unirii, printre care s-a numărat și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter