monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Doi hoți au fost filmați în timp ce dădeau o spargere într-un local din centrul Clujului VIDEO

Doi tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce au dat o spargere la un local din centrul orașului, care este închis pe perioada verii.

Patronii localului Spațiu Music-Pub au publicat imaginile pe rețelele de socializare pentru a încerca să îi găsească pe făptași. Cei doi tineri au intrat în local și au căutst să fure băutură.

„Un pic de răbdare n-aveţi! Ştim că e grea viaţa de noapte în Cluj când e Spaţiu în vacanţă, dar v-am zis că redeschidem în septembrie, chiar nu-i cazu' să spargeţi baru' şi să furaţi băutura. A fost când aţi cerut şi nu v-am dat?! Pe la secunda 40 e fain, când găsesc băieţii sticlele, ăla micu' citeşte etichetele şi îl întreabă pe sommelier dacă merită să le ia acasă, dar lu' ăstalalt i se face frig şi se chinuie să îmbrace o haină uitată de voi cândva la garderobă (data viitoare, lăsaţi şi instrucţiuni de folosire). Altfel, deschidem barul (noi, cu cheia!) vinerea asta, 30 august. Vă aşteptăm (pe uşa de la intrare), iar dacă-i recunoaşteţi pe băieţi, chemaţi-i şi pe ei să le dăm insignele de #topfan”, au scris reprezentanții localului pe rețelele de socializare.


 

Etichete: hoti