monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Trei minore căutate după ce au plecat voluntar, depistate de polițiști și încredințate familiilor

Trei minore în vârstă de 11, 15 și 16 ani, ale căror dispariții/plecări voluntare au fost semnalate, au fost găsite de polițiști și încredințate părinților.

Trei minore căutate după ce au plecat voluntar, depistate de polițiștii clujeni și încredințate familiilor

Potrivit IPJ Cluj, luni, în jurul orei 17:15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către o femeie din comuna Bobâlna cu privire la faptul că nu-și mai găsește fiica de la ora 15:30. Cele două se aflau pe raza municipiului Dej, pe strada 1 Mai, iar la un moment dat fiica reclamantei, în vârstă de 11 ani, ar fi plecat de lângă ea.

Polițiștii s-au mobilizat rapid și au demarat verificări de îndată, reușind să o depisteze pe minoră în scurt timp pe strada Gheorghe Șincai, din Dej. Aceasta a fost condusă la sediul unității de poliție, iar ulterior încredințată părinților.


De asemenea, la data de 16 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați cu privire la plecarea de la domiciliu a unei tinere de 15 ani, din comuna Baciu. Conform celor sesizate, aceasta ar fi plecat de la domiciliu spre Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă.

Familia acesteia ar fi încercat în mod repetat să ia legătura cu minora, însă aceasta avea telefonul închis. În urma investigațiilor efectuate, tânără a fost depistată pe raza localității Viile Tecii (jud. Bistrița-Năsăud), cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Teaca. Minora a fost încredințată părinților.


Nu în ultimul rând, la data de 26 august a.c., polițiștii Postului de Poliție Comunal Gilău au fost sesizați cu privire la plecarea de la domiciliu a unei tinere de 16 ani, din Miercurea Ciuc, în privința căreia existau indicii că se află pe raza localității Gilău. În urma investigațiilor efectuate, tânăra a fost depistată la domiciliul unei persoane din Gilău, fiind ulterior încredințată părinților.

Etichete: minore politisti