Actualitate

Mai mulţi nuntaşi au ajuns la spital după un ACCIDENT pe strada ÎNTRE LACURI

Două maşini s-au ciocnit pe strada Între Lacuri, într-un dintre ele fiind mai multe persoane care se deplasau la o nuntă.

UPDATE: "O autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SAJ au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc la intersecția străzilor Dunării și str Între Lacuri, din municipiul Cluj-Napoca.
Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme care au fost implicate în accident, din care erau ieșiți pasagerii. A fost acordat primul ajutor calificat persoanelor implicate în accident până la sosirea echipajelor SAJ, după care au sprijinit personalul medical pentru a acorda asistență medicală pentru cinci persoane implicate în accident, care au fost ulterior transportate la spital cu afecțiuni ușoare.", transmite ISU Cluj.

Două maşini s-au ciocnit la intersecţia străzilor Între Lacuri şi Strada Dunării, într-una dintre ele fiind mai mulţi nuntaşi. Conform primelor informaţii, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate din partea unui şofer.


Revenim cu detalii,

Ultimele Stiri
abonare newsletter