Actualitate

Femeie în stare gravă și bărbat încarcerat după ce mașina lor s-a răsturnat în curtea unei școli

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în localitatea Căianu Vamă, în jurul orei 08.40.

"Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit un autoturism care ajunsese în curtea unei școli și fusese readus pe roți de către localnici, după ce acesta fusese răsturnat în urma accidentului. De asemenea, o femeie, aflată în stare gravă, cu multiple traumatisme fusese scoasă de localnici, până la sosirea echipajelor de pompieri și se afla întinsă lângă autoturism", transmite ISU Cluj.

Pompierii și echipajele medicale au acordat asistență medicală de urgență femeii și au acționat pentru extragerea unui bărbat, care rămase blocat în mașina răsturnată. "Femeia este în stare gravă și este transportată în aceste momente de către echipajul SAJ în stare de inconștiență la spital. Bărbatul extras de pompieri a primit asistență medicală și este transportat, în stare de conștiență, de către echipajul SMURD, la spital", mai arată reprezentanții ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter