Actualitate

Cum se va circula pe strada Regele Ferdinand după ce încep lucrările

Strada Regele Ferdinand va fi reamenajată, în sensul eliminării traficului auto şi transformării acestora în zone preponderent pietonale. Din acest motiv, vor fi puse în aplicare restricții de circulație.

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță începerea lucrărilor de modernizare pe strada Regele Ferdinand.
În acest sens, începând de luni, 26 august 2019, circulația auto va fi complet închisă pe strada Regele Ferdinand, sensul nord-sud (dinspre strada Horea / Piața Mihai Viteazu, latura nordică / strada G. Barițiu înspre Piața Unirii), iar pe sensul înspre Gară, circulația se va desfășura doar pe prima bandă.
Transportul în comun pe direcția spre centru va folosi ca și ruta alternativă străzile I.P. Voitești și F.J. Curie (liniile 9, 19, 22, 29, 42, 52). Linia de troleibuz nr. 1 va circula pe ambele sensuri ale străzii Paris - B-dul 21 Decembrie 1989. Stația din Piața Mihai Viteazu, zona pod Traian, spre centru va fi suspendată temporar și va fi înlocuită de stația de pe strada I.P. Voitești.
Pe strada F.J. Curie se vor desființa provizoriu parcările de pe partea stânga pe sensul de mers pentru a permite circulația mijloacelor de transport în comun. Măsurile vor fi implementate până la finalizarea tuturor lucrărilor de asfaltare a carosabilului de pe strada Regele Ferdinand.
Pe toată perioada de execuție a lucrărilor, vor fi închise circulației auto și străzile E. Zola și S. Pușcariu, asigurându-se doar culoare pentru pietoni.
Lucrările sunt executate de către SC Diferit SRL, durata de execuție fiind de 11 luni.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter