Actualitate

CJ se laudă cu o nouă clădire la spitalul din Borșa. Ungureanu spune că nu poate fi folosită

Emanuel Ungureanu a declarat că într-adevăr există un corp nou de clădire, dar care nu poate să fie dat în folosință din cauza unor neajunsuri.

În timp ce deputatul Emanuel Ungureanu se afla la spitalul din Borșa, unde arăta o realitate cruntă, ce pare a fi desprinsă, de fapt, din filmele de groază, Consiliul Județean Cluj și-a pregătit strategia de PR, publicând în presa locală clujeană informații despre câți bani s-au investit în instituție.

„Pentru a rezolva problema spaţiilor, Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de construire a unei noi clădiri. Reprezentanţii forului judeţean susţin că prin realizarea acestui obiectiv vor fi aduse la standarde moderne secțiile spitalului. Clădirea Spitalului de Boli Psihice Cronice Borșa va avea un regim de înălțime P+2E, cu o suprafață construită de 1.102,15 mp. Suprafața desfășurată va fi de 2.881,75 mp, iar cea utilă de 2.355 mp și va dispune de 120 de paturi pentru spitalizarea de lungă durată a pacienților cu afecțiuni psihice cronice. Având o valoare de 20.866.092,43 lei, T.V.A. inclus, investiția va fi finanțată atât din fonduri provenite de la bugetul Consiliului Județean Cluj, cât și din veniturile proprii ale spitalului”, se arată în articolul publicat.


„Consiliul Județean Cluj nu este în stare să finalizeze de 5 ani un corp nou de clădire, prost proiectat oricum, care nu rezolvă decât maxim 78 de locuri de cazare. Nu este construită încă stația de epurare și pentru alt corp de clădire se face abia studiul de fezabilitate. Nu au reușit decât să ridice o clădire care nu este conectată la nicio stație de epurare, satul Borșa, nu are canalizare... Adică au pus boii inaintea carului, incompetenții lui Tișe. Această doamnă manager care se complace în acest jeg de 12 ani, trebuie demisă urgent. Se dovedește un simplu executant al ordinelor de la partid”, a declarat Ungureanu.

Despre acel corp de clădire, reprezentanții spitalului din Borșa, spun că va putea fi dat în folosință peste două luni.

abonare newsletter