Actualitate

Boc, deranjat de zgomotul din P-ța Unirii? „Nu trebuie să fac publice toate nemulțumirile!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost surprins destul de iritat în Piața Unirii.

Boc, deranjat de zgomotul din P-ța Unirii? „Nu trebuie să fac publice toate nemulțumirile mele!” Boc, deranjat de zgomotul din P-ța Unirii? „Nu trebuie să fac publice toate nemulțumirile mele!”

Luni, în jurul orei 14:00, edilul a plecat de la sediul Primăriei, făcându-și apariția în Piața Unirii, acolo unde pregătirile pentru cea de-a 10-a ediție a Zilelor Culturale Maghiare erau în toi. Adăpostit la umbră, probabil cu scopul de a observa cum se desfășoară pregătirile pe scena unde vor avea loc concertele, Emil Boc a început apoi să scrie mesaje și să dea insistent telefoane, fiind vizibil nemulțumit, vorbind apoi și cu doi polițiști locali aflați în zonă, potrivit dcnews.ro.

Surse din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca aflate la fața locului au confirmat faptul că primarul a fost iritat de zgomotul prea mare produs de repetițiile care se desfășurau în acele momente pe scena amplasată în Piața Unirii. Boc i-ar fi rugat pe polițiștii locali să ceară organizatorilor să dea volumul mai încet. Ba mai mult decât atât, edilul ar fi cerut și o somație pentru aceștia.


„Au fost câteva activități administrative pe care le-am observat. Nu trebuie să fac publice toate nemulțumirile mele. Au fost, într-adevăr, câteva lucruri care m-au deranjat, le-am rezolvat pe unele. Sunt câteva care se rezolvă într-un timp scurt, altele pe termen mai lung, evident că cele pe termen scurt s-au rezolvat”, a explicat Emil Boc, misterios, marți dimineață, la un post de radio local.

CITEȘTE ȘI: Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 10-a ediție. Peste 630 de programe în 9 zile, concerte extraordinare și expoziții de artă


CITEȘTE ȘI: Emil Boc, criză în Consiliul Local după povestea clujeanului care nu a reușit să arunce gunoi la Pata Rât: „Circ ieftin. Ce dovadă aveți?”

CITEȘTE ȘI: Boc, necruțător cu gunoierii... în declarații! „Nu dorm nopțile de nervi, au adus rable!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter