Actualitate

Zeci de maşini trase pe dreapta în Zorilor. Poliţiştii au scos radarele pe şosele

Zeci de şoferi au fost traşi şi dreapta şi sancţionaţi contravenţional după ce au apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Poliţiştii clujeni au participat au scos radarele pe cele mai importante străzi din oraş.

Vineri, începând cu ora 10.00, poliţiştii rutieri clujeni au organizat o acţiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Pe strada Observatorului, după intersecţia cu strada Republicii, în zona căminelor studenţeşti, aparatele radar au prins mai mulţi şoferi circulând cu viteză.

“Astăzi, în cadrul acțiunii privind prevenirea accidentelor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză au fost aplicate 165 de sancțiuni contravenționale. Pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km pe oră, 7 conducători auto au fost sancționați cu măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, transmite IPJ Cluj.


Acţiunile de prevenire a accidentelor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză vor continua şi în zilele următoare, avertizează oamenii legii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter