Actualitate

„Nota de plată” pentru șoferul unui Porsche care a lovit un autobuz CTP și s-a făcut nevăzut

Conducătorul autoturismului care a fost implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale pe str. Moților din Cluj-Napoca a fost identificat de polițiștii rutieri clujeni.

„Nota de plată” pentru șoferul unui Porsche care a lovit un autobuz CTP și s-a făcut nevăzut „Nota de plată” pentru șoferul unui Porsche care a lovit un autobuz CTP și s-a făcut nevăzut

Şoferul unui autoturism marca Porsche a lovit, duminică dimineaţă, un autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) pe strada Moţilor din Cluj-Napoca. Potrivit martorilor, cel aflat la volan conducea haotic de minute bune prin oraş şi s-a oprit în cele din urmă în autobuz, fără să provoace victime.

Poliţiştii clujeni au început să-l caute pe șoferul buclucaș, fiind suspectat de conducere sub influenţa unor substanţe pshioactive, găsindu-l după două zile. Potrivit IPJ Cluj, acesta este un bărbat de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Tânărul a fost sancționat contravențional si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter