Actualitate

HAOS pe Moților! Accident în lanț după ce doi șoferi s-au încurcat în intersecție

Un accident rutier cu mai multe autovehicule implicate a avut loc, vineri seară, pe Calea Moților.

HAOS pe Moților! Accident în lanț după ce doi șoferi s-au încurcat în intersecție HAOS pe Moților! Accident în lanț după ce doi șoferi s-au încurcat în intersecție

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe Calea Moților din Cluj Napoca, vineri seară, în jurul orei 22:10.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit implicate în eveniment o motocicletă, un mijloc de transport în comun și trei autoturisme. Motociclistul, un bărbat de circa 20 de ani a fost consultat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital, aparent cu afecțiuni ușoare.


Nu au fost alte persoane care să solicite consult din partea echipajului SMURD, susțin reprezentanții ISU Cluj. Pompierii au asigurat zona privind siguranța salvatorilor și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat pentru motociclist.

Conform spuselor unui martor la eveniment, accidentul s-ar fi produs după ce șoferii implicați ar fi încurcat benzile, încadrându-se greșit la intersecție, la semafor.


„Din câte am văzut, motocicleta și autoturismul erau la semafor spre Mănăștur. Motociclistul trebuia să facă stânga spre Casa de Cultură, iar autoturismul înainte, spre Mănăștur, în schimb motociclistul a mers spre Mănăștur, iar autoturismul spre Casa de Cultură. Amândoi neîncadrați regulamentar, autobuzul era la semafor spre Mănăștur”, a relatat un utilizator al grupului de Facebook „Info Trafic jud. Cluj”.

„Cel cu mașina l-a agățat pe motociclist (nu știu circumstanțele) și a avut noroc motociclistul că a căzut înainte ca motocicleta să se oprească între autobuz și taxiul ce voia să facă dreapta lângă Primărie. Imediat după accident, motociclistul s-a ridicat singur, stătea pe picioarele lui și a început sa vorbească cu conducătorul autoturismului (mai multe detalii nu am, eram în autobuzul lovit, dar stăteam pe scaunul din spatele șoferului)”, a precizat un alt martor la eveniment.


Potrivit unui al treilea martor, șoferul autoturismului ar fi avut o alcoolemie de 0,11 g/l alcool pur în aerul expirat, însă reacția oficială a IPJ Cluj întârzie să apară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter