Actualitate

Alain Delon se recuperează după un AVC. La TIFF 2017 a fost premiat pentru toată cariera

Faimosul actor francez Alain Delon se reface în Elveția după un accident vascular cerebral (AVC) suferit în urmă cu câteva săptămâni, a dezvăluit, joi, fiul cel mare al artistului, Anthony Delon.

Alain Delon se recuperează după un AVC. La TIFF 2017, fusese premiat pentru întreaga carieră Alain Delon se recuperează după un AVC. La TIFF 2017, fusese premiat pentru întreaga carieră

Delon Jr. a precizat că medicii consideră că funcțiile vitale ale vedetei sunt „perfecte”, iar starea acestuia este stabilă, potrivit Swiss Info. Anterior, la mijlocul lunii iunie, apropiații actorului francez au recunoscut că Alain Delon a fost internat la Spitalul American din Neuilly, după ce acuzase amețeli și dureri minore de cap.

„A suferit o intervenție la spitalul Pitié-Salpêtrière (n.red. Paris), a petrecut trei săptămâni la terapie intensivă. Toată familia a stat cu el, pe rând, fratele, sora și mama mea, Nathalie, fiind lângă patul său. Funcțiile sale vitale sunt perfecte și condiția stabilă, potrivit doctorilor, a plecat în Elveția, se odihnește într-o clinică. Sora mea, care acum locuiește în Elveția îi urmărește recuperarea și ne ține la curent în legătură cu evoluția sa zilnică”, a precizat Anthony Delon.


În 2017, rebelul filmului francez, simbol al cinematografiei europene și unul dintre cei mai iubiți actori ai lumii, legendarul Alain Delon a fost pentru prima dată în România, ca invitat special al celei de-a 16-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Anul acesta, în luna mai, francezul a primit premiul Palme d'Or pentru întreaga carieră la Festivalul de la Cannes, un premiu similar primind și la TIFF 2017.

CITEȘTE ȘI: Alain Delon, după ce a primit premiul TIFF pentru întreaga carieră: Nu se aşteaptă până când actorul pleacă?

Etichete: tiff alain delon
abonare newsletter