Actualitate

La un pas de tragedie la marginea localității Corpadea după ce două mașini s-au ciocnit

Două mașini au fost implicate într-un accident la marginea localității clujene Corpadea, pe DN 16.

UPDATE

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs în jurul orei 14:00, pe DN 16, pe raza com. Apahida, sat Corpadea, în afara localității. Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier.

O femeie în vârstă de 20 ani, din loc. Sărmaşu, jud. Mureș, în timp ce conducea mașina înspre Cluj-Napoca, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 58 ani, din Apahida, jud. Cluj.


Conform reprezentanților ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj al SAJ au intervenit pentru a gestiona situația de urgență ca urmare a evenimentului rutier.

Pompierii au intervenit pentru a descarcera șoferița de 20 de ani, care a rămas blocată într-unul dintre autoturismele implicate în accident și care suferise multiple traumatisme. S-a efectuat imediat extragerea acesteia folosind echipamentele speciale, astfel încât să se evite agravarea leziunilor suferite.


Operațiunile pentru descarcerare au durat circa un sfert de oră, după care echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență femeii aflate în stare de conștiență, și a transportat-o de urgență la spital. De asemenea, a fost consultat la locul accidentului de către echipajul SAJ și bărbatul din cealaltă mașină.

La această oră, polițiștii anunță că partea carosabila a fost eliberată, iar traficul pe DN 16 a fost reluat.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform primelor informații, două mașini s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă. Traficul este blocat în acest moment în dreptul localității Corpadea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter