Actualitate

VIDEO EMOȚIONANT! Lacrimi la UNTOLD: Don Diablo, moment superb în memoria Alexandrei

Înainte să mixeze faimoasa piesă a regretatului Gil Dobrică, „Hai acasă”, Don Diablo a oferit un moment cu adevărat emoționant pe Cluj Arena.

VIDEO EMOȚIONANT! Lacrimi la UNTOLD: Don Diablo, moment superb în memoria Alexandrei VIDEO EMOȚIONANT! Lacrimi la UNTOLD: Don Diablo, moment superb în memoria Alexandrei

În timp ce luminile de pe stadion au început să pălească, DJ-ul olandez, vizibil emoționat, cu glasul tremurând, a decis să dedice câteva minute Alexandrei Măceșanu, fata de doar 15 ani din Caracal, ucisă într-un mod cumplit de Gheorghe Dincă.

„Doresc să dedic această piesă unei fete speciale, numele ei este Alexandra. Vreau să aprindeți luminițele și să le ridicați spre cer. Te iubim, oriunde ai fi!”, a fost mesajul lui Don Diablo, moment în care mii de blițuri s-au înălțat spre cer, sute de festivalieri fiind surprinși cu ochii înlăcrimați în timpul omagiului care le-a făcut multora pielea de găină.


Vestea tragediei care a zguduit o țară întreagă a ajuns peste hotare și, iată, până și cei mai în vogă artiști ai muzicii electronice au rămas impresionați de drama pe care au suferit-o Alexandra și Luiza, victimele nevinovate din Caracal. „Vă vom simți lipsa, dar nu veți fi uitate!”, a promis DJ-ul olandez.

Ultimele Stiri
abonare newsletter