monitorulcj.ro Menu
Actualitate

ACCIDENT TERIBIL între un TIR şi un autoturism în Căpuş. Şoferul vinovat a decedat. VIDEO + FOTO

Un accident extrem de grav a avut loc în această dimineaţă în dreptul localităţii Căpuş.

UPDATE, ora 11:50: "O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier care s-a produs pe raza localității Căpușu Mare, în jurul orei 9.10.
Un bărbat, de aproximativ 30 de ani a decedat ca urmare a traumatismelor grave suferite, medici sosiți de urgență la locul evenimentului au declarat pe loc decesul acestuia.
Pompierii au acționat pentru a putea scoate trupul bărbatului din autoturism și pentru a asigura măsurile de prevenire ca urmare a scurgerilor de carburanți înregistrate.
La locul evenimentului pompierii au găsit un autotren ieșit în afara părții carosabile, într-o curte a unui operator economic și două autoturisme avariate, dintre care unul se afla în curtea operatorului economic." transmite ISU Cluj.

"În data de 03.08.2019, ora 09:01 pe DN1 E60 la km. 500+400m, în afara localității Căpușu Mare, a avut loc un accident rutier grav, între un autoturism și un TIR, soldat cu decesul unei persoane.Cauza producerii: intrare pe contrasens a autoturismului.
Victima este conducătorul autoturismului, de 32 ani din com. Gilau, jud. Cluj. Se circulă alternativ.", transmite IPJ Cluj.


Etichete: accident tir video