monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Patru persoane au ajuns la spital după un accident rutier în Cuzdrioara

Patru persoane au fost rănite într-un accident petrecut pe raza localităţii Cuzdrioara.

"O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ au intervenit, pe parcursul nopții ce a trecut, pentru a gestiona o situație de urgență, generată ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe raza localității Cuzdrioara.
Evenimentul s-a produs în jurul orei 1.30, iar ca urmare a acestuia patru bărbați de cca 25 de ani au necesitat asistență medicală de urgență.
La sosirea pompierilor persoanele erau ieșite din autoturism și au primit asistență medicală de urgență de urgență de la echipajele SMURD și SAJ, fiind sprijinite de pompieri. Toate cele patru persoane au fost transportate la spital.", transmite ISU Cluj.

"Accident rutier cu 4 victime pe Dn17 in localitatea Cuzdrioara. Conducătorul unui autoturism  care circula dinspre Reteag spre Dej s-a angajat în depășire în timp ce din sens opus circula regulamentar un alt autoturism,   cu care a intrat în coliziune  iar apoi s-a răsturnat pe acostament. Victimele toate din auto vinovat.  Conducătorul auto vinovat a avut o alcoolemie de peste  0, 80 mg/l", transmite IPJ Cluj.

Etichete: accident cuzdrioara