Actualitate

Un pakistanez s-a căsătorit cu o clujeancă şi a vrut să se mute în România. Cum şi-au dat seama poliţiştii că s-au luat doar de formă

Căsătoria dintre un pakistanez şi o clujeancă a intrat în atenţia poliţiştilor, iar agenţii au descoperit că bărbatul a vrut doar să obţină permis de şedere în România.

Serviciul pentru Imigrări din Cluj a transmis că bărbatului de 31 de ani i-a fost refuzată prelungirea permisului de şedere în România după ce au constantat că a încheiat o căsătorie de convenţie cu o femeie de 36 de ani din Cluj-Napoca.

Cei doi s-au cunoscut în Irlanda, acolo unde munceau, iar în luna mai au depus actele la Serviciul de Imigrări din Cluj pentru prelungirea permisului de şedere a bărbatului. Poliţiştii de imigrări au făcut verificări în cazul celor doi soţi, au făcut vizite la domiciliul conjugal declarat, au discutat cu persoane din anturajul lor și le-au luat celor doi soți declarații.


În urma analizării declaraţiilor, poliţiştii şi-au dat seama că există o serie de inexactităţi care i-au făcut să concluzioneze că această căsătorie are ca principal scop obţinerea  unui permis de şedere pe teritoriul României.

 Polițiștii de la imigări au dispus returnarea sub escortă a cetățeanului pakistanez în ţara sa de origine.


 

Etichete: clujeanca casatorie
Ultimele Stiri
abonare newsletter