Actualitate

Armin van Buuren, la Cluj-Napoca: „UNTOLD este finala Champions League pentru mine!”

Armin van Buuren este pregătit pentru „Armin UNTOLD”, show-ul unic, exclusiv la nivel mondial, vineri seară, la cea de-a cincea ediție aniversară UNTOLD!

Armin van Buuren, la Cluj-Napoca: „UNTOLD este finala Champions League pentru mine!” Armin van Buuren, la Cluj-Napoca: „UNTOLD este finala Champions League pentru mine!”

DJ-ul olandez a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre fanii din România, despre prima experiență la Cluj-Napoca, dar și despre cât de lung va fi show-ul său din această seară. „Rugați-vă să nu plouă!”, a glumit van Buuren, recunoscând că spectacolul pe care îl va susține la ediția aniversară este „cadoul său pentru români”.

„E bine să fiu din nou la Cluj-Napoca! Trebuie să fiu sincer, atunci când m-au rugat să vin din nou la UNTOLD, am fost în dubii. Anul trecut a fost ceva magic, nu știam dacă voi putea face un show mai special”, a declarat DJ-ul olandez.


Așa s-a născut ideea „Armin UNTOLD”, show-ul incredibil care va avea, de la alți artiști invitați alături de el pe scenă, până la cele mai tari inovații în materie de efecte speciale și producție audio video. Alexandra Bădoi, românca cu care a colaborat la piesa „Cosmos” se numără printre artiștii invitați de starul muzicii trance.

Armin van Buuren este ferm convins că „UNTOLD este perfecționist”, declarând că „este bucuros că i s-a oferit din nou șansa să urce pe scena UNTOLD”. „Știam că nu pot veni să pun muzică două ore și să plec!”, a mărturisit olandezul, care a precizat că simte o conexiune specială cu românii, cărora le place muzica trance, gen muzical cu linii melodice variate.


„Vreau să vă duc înapoi la prima ediție UNTOLD. Mai fusesem anterior în România, la București, Constanța, dar niciodată la Cluj-Napoca, nu știam la ce să mă aștept. Am ajuns aici, trebuia să pun muzică de la 3 la 5. Când am văzut 75.000 oameni în stadion...WOW!”, și-a amintit van Buuren de prima experiență la UNTOLD.

DJ-ul a precizat că „nu este important pentru el să intre în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung show”. Nici UNTOLD, nici managerul său nu-i impune să lungească show-ul. „O fac pentru public. Dacă va rămâne publicul, o să rămân și eu! Sunt pregătit, voi sunteți?”, promite Armin, care a precizat, mai în glumă, mai în serios, că i-a spus soției să cumpere o casă în România: „Aveți o țară frumoasă, specială!”.


Tot în această seară, cu prilejul „Armin UNTOLD”, olandezul va filma pentru videoclipul piesei „Something Real”, imnul oficial UNTOLD 2019. Este vorba despre un băiat care merge la festival, „va fi o noapte care va rămâne în istorie!”, garantează Armin.

Armin van Buuren va urca, vineri seară, de la ora 00:00, pe main stage la UNTOLD. Până când va dura show-ul... nici el nu știe!

abonare newsletter