Actualitate

Caz similar cu cel din Caracal, dar cu alt deznodământ, cu o fată din Huedin în prim-plan!

Polițiștii bucureșteni au reușit – chiar în ziua în care a ieșit la iveală monstruosul caz din Caracal – să salveze o fată sechestrată și obligată să se prostitueze.

Caz SIMILAR cu al celui din Caracal, dar cu alt deznodământ, cu o fată din Huedin în prim-plan! Caz SIMILAR cu al celui din Caracal, dar cu alt deznodământ, cu o fată din Huedin în prim-plan!

Un caz asemănător cu cel din Caracal s-a petrecut, la sfârșitul săptămânii trecute, și în București. De această dată însă, deznodământul a fost unul fericit, iar fata care sunase cu disperare la 112 pentru a mărturisi că este ținută cu forța într-o casă și violată a fost salvată la timp de polițiști, potrivit stiripesurse.ro.

Întâmplarea înfiorătoare s-a petrecut vineri, chiar în ziua în care a ieșit la iveală tragedia de la Caracal, acolo unde mecanicul auto Gheorghe Dincă ar fi ucis cel puțin două fete, pe Luiza și Alexandra. Astfel, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, de Antonia, o fată de 17 ani, că este ținută fără voia ei într-o casă din zona Gării de Nord și obligată de un individ să întrețină relații sexuale cu anumite persoane.


Antonia le-a spus oamenilor legii că a ajuns la acel individ cu câteva zile înainte să fie salvată, după ce a fost luată cu forța din localitatea clujeană Huedin. În acest caz, dispeceratul Sistemului național de apeluri de urgență 112 a pus la dispoziția polițiștilor o imagine cu raza de acoperire din momentul în care fata a sunat.

Imediat, la nivelul Secției 3, trei echipe de judiciariști au plecat în teren, pentru a o căuta pe fată, în baza datelor furnizate de aceasta și a informațiilor de la dispecerat. Peste puțin timp, oamenii legi au ajuns la o adresă de pe strada Mircea Vulcănescu, la o curte comună, în care se aflau nouă imobile. Aceștia au scotocit toate casele și, în scurt timp, au dat peste fata captivă, dar și peste agresor. Apoi, atât Antonia, cât și presupusul răpitor au fost duși la poliție, iar cazul se află acum în atenția procurorilor DIICOT.


CITEȘTE ȘI: O convorbire telefonică pe care NU TREBUIE să o asculți: Dialogul Alexandra - 112 sau cum poți să fii lăsat să mori în România

abonare newsletter