Actualitate

Două etaje PRĂBUȘITE la Hotelul Sport din Parcul Central!

Două etaje din Hotel Sport din Parcul Central s-au prăbușit peste generatorul principal de curent al Festivalului Untold.

UPDATE

Edy Chereji, directorul de comunicare UNTOLD a reacționat la incidentul de miercuri dimineață. Acesta a dat asigurări că siguranța festivalierilor nu este pusă în pericol, totul desfășurându-se conform planului.

„Lucrările la Hotel Sport se fac în afara festivalului și nu afectează în niciun fel desfășurarea și siguranța participanților. Sunt lucrări controlate, dar în urma acestor lucrări a apărut o defecțiune la sistemul de alimentare cu energie electrică a zonei, care a fost remediată de Electrica în cel mai scurt timp. Nu există nicio îngrijorare referitoare la desfășurarea Festivalului UNTOLD. Totul se desfășoară conform planului”, a precizat Edy Chereji.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform BZC, angajații care se ocupă de renovarea Hotelului Sport au încercat să demoleze casa liftului, însă aceasta, în loc să cadă spre parc, a căzut pe generatorul principal de curent care deservește șantierul și este principalul generator de curent din zonă. Din câte se pare, din fericire nu au existat victime. Reprezentanții Untold nu lasă presa în perimetru, iar agenții de pază PP Protect nu permit accesul persoanelor din afara anturajului Untold.

Aflat într-o zonă extrem de importantă a orașului, Hotelul Sport urmează să fie scos din starea de degradare destul de avansată și modernizat. Procesul de modernizare era planificat să înceapă acum patru ani, dar abia în decembrie 2018 a luat startul. Lucrările trebuie finalizate până la sfârșitul anului 2021.


CITEȘTE ȘI: Hotelul Sport, în plină modernizare. CUM VA ARĂTA?

abonare newsletter