monitorulcj.ro Menu

Actualitate

100 de ani de „U” Cluj. Expoziție pe Bulevardul Eroilor

Clujenii care se plimbă pe strada Eroilor din Cluj-Napoca pot vedea o expoziție de fotografie în aer liber care celebrează împlinirea a 100 de ani de existență a Clubului Sportiv Universitatea.

Cele peste 100 de fotografii însoțite de scurte texte explicative, îl poartă pe vizitator de-a lungul istoriei de un secol a clubului. În imagini se regăsesc câteva dintre cele mai reprezentative personalități care au făcut cinste simbolului „U”.

„Clubul Sportiv Universitatea vă invită la un nou eveniment din seria „U 100”. Este vorba de expoziția de fotografie deschisă pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca în cadrul căreia puteți trece în revistă, cu ajutorul imaginilor, cei 100 de ani de existență a sportului universitar clujean. Vă veți reîntâlni în centrul orașului, prin fotografiile însoțite de scurte texte explicative, cu câteva dintre cele mai reprezentative personalități care au făcut cinste simbolului „U”. Vă invităm să vă amintiți sau să descoperiți, în egală măsură, evenimente din activitatea Clubului Sportiv Universitatea care au rămas scrise cu litere de aur în istoria sa centenară”, au transmis reprezentanții clubului.

Expoziția conține de asemenea imagini ale unor evenimente din activitatea Clubului Sportiv Universitatea, definitorii pentru veacul ce a trecut de la înființarea acestuia.