Actualitate

CRIMINALUL din CARACAL, suspectat că ar fi DECAPITAT o fată în 2015. Ce s-a întâmplat atunci

Gheorghe Dincă, băbatul care a ucis cu sânge rece două fete de 15 și 18 ani, este suspectat că ar fi comis o crimă și în urmă cu 4 ani.

Procurorii DIICOT l-au audiat pe Gheorghe Dincă marți pentru o crimă petrecut în urmă cu patru ani în Parcul Romanescu în urmă cu patru ani.

Alexandra Goghez, o tânără de 17 ani din comuna doljeană Goiești, se afla în vara lui 2015 la muncă în Craiova. Fata lucra la un restaurant în partea a doua a zilei și a fost văzută ultima dată pe 28 iulie, în jurul orei 23:50. Tânăra a plecat spre casa unchiului ei pe o alee lăturalnică, însă nu a mai ajuns la apartamentul unchiului ei niciodată.


Părinții au declarat dispariția ei pe 31 august, însă și atunci căutările au fost făcute superficial. Trupul fetei a fost găsit pe 15 august, dar fără cap și un picior.

Dosarul în care este cercetată uciderea Alexandrei Goghez a rămas nesoluționat, de patru ani, iar Parchetul de pe Lângă Dolj Tribunalul confirmat pentru Libertatea audierea, spunând că ”a fost decizia procurorului de caz ca Gheorghe Dincă să fie audiat în dosarul penal deschis ce are ca obiect moartea din 2015 a Alexandrei Goghez”.

Etichete: criminal caracal
abonare newsletter