Actualitate

Clujenii au protestat pentru a 2-a zi consecutiv după CRIMELE de la Caracal. Demisii importante la vârf

Clujenii s-au adunat pentru a doua seară la rând pe Bulevardul Eroilor pentru a protesta faţă de autorităţi după modul în care au acţionat la cazul din Caracal.

Aproximativ 100 de clujeni s-au strâns sâmbătă seara pe Bulevardul Eroilor cu flori, lumânări şi pancarde pentru a protesta faţă de modul în care au acţionat autorităţile în cazul uciderii Alexanderi Măceşeanu, tânăra răpită şi ucisă din câte se pare de către Gheorghe Dinca.

Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, şi-a anunţat demisia după erorile grave comise în cazul uciderii Alexandrei Măceşeanu. Autoriţăţile au aşteptat aproximativ 19 ore pentru a identifica şi pentru a intrat în locuinţa lui Gheorghe Dinca. Pe lângă Buda, Ministrul de Interne i-a demis pe subprefectul şi prefectul judeţului Olt.


"Cei doi au fost eliberaţi din funcţie. Voi propune miercuri, la şedinţa de guvern, alte nume pentru înlocuirea lor. La propunerea Poliţiei Române, îl împuternicesc pe dl cms Şef Vasile Armaşu să gestioneze treburile din teritoriu", a declarat ministrul Nicolae Moga. 

 

Etichete: caracal crima
abonare newsletter