Actualitate

Dupa Imnul Mănășturului, formația MCJ Cartel a scos o PIESĂ NOUĂ. Ascult-o aici

Băieții MCJ Cartel, o formație clujeană de muzică, au lansat o nouă piesă, care se numește „De la capăt”.

După ce au făcut senzație cu piesa „Mănăștur”, pe care au lansat-o cu ocazia Centenarului, băieții de la MCJ Cartel, au revenit cu o nouă melodie împreună cu Radu Bor și Chriss on Strings, a cărei videoclip a fost filmat la Salina Turda. Piesa se numește „De la capăt”, și a fost lansată la sfârșitul lunii iunie.

„Piesa e în colaborare cu Radu Bor, cel care a ajuns în semifinale la Românii au talent. Haios este că prietena lui a insistat să fac o piesă cu el. Chitarista, Chris on Strings, pe numele ei real Cristina, e cea cu care am colaborat și pentru piesa despre cartierul Mănăștur”, a explicat Shubba, unul dintre membrii formației.


Ideea filmării videoclipului la Salina Turda a venit datorită unui vers al melodiei.

„Ideea era că pe refren este un vers, vezi o lumă la capăt de drum și atunci, Paul Pleșa, cel care a filmat videoclipul a zis că ne-ar trebui un tunel cu o lumină la capăt. Fratele meu Mops, care vizitase recent Salina de la Turda, a venit cu propunerea. Eu nu mai fusesem. Așa am ajuns să filmăm acolo. Arată super! Ne-a plăcut mult cum a ieșit”, a explicat clujeanul.


În octombrie 2018, băieții de la MCJ Cartel au lansat melodia care a devenit Imnul Mănășturului.

Formația clujeană MC Cartel, formată din Shubba și Mops a fost înființată în urmă cu mai bine de douăzeci de ani, iar în 1998 au scos primul lor album, însă nu a fost promovat de către nimeni.


Apoi, un an mai târziu, au reușit să lanseze patru piese la o calitate mai bună, au început să fie invitați la emisiuni, li s-a propus să lucreze la un film.

După douăzeci de ani, membrii formației au decis să revină, în anul Centenarului, așa că au lansat piesa „Mănăștur 2018”. Versurile aau fost scrise de Shubba și a fost nevoie de patru zile ca să poată fi realizat videoclipul.


abonare newsletter