Actualitate

Vrei să colaborezi cu Armin? DJ-ul olandez va turna un videoclip la Cluj-Napoca!

Pentru a cincea oară pe malul Someșului Mic, DJ-ul olandez Armin van Buuren a dezvăluit în premieră că va filma un nou videoclip la Cluj-Napoca.

Vrei să apari în clipul lui Armin? DJ-ul olandez va turna un videoclip la Cluj-Napoca! Vrei să apari în clipul lui Armin? DJ-ul olandez va turna un videoclip la Cluj-Napoca!

Artistul are nevoie de mai multe personaje pentru clipul său, în schimb promite că va face un show extraordinar – unic, exclusiv la nivel mondial – la ediția aniversară UNTOLD. Tot olandezul este și cel care a compus imnul oficial al festivalului.

„Săptămâna viitoare mă întorc în România, unde voi filma noul meu videoclip. Dacă vrei să participi, înscrie-te trimițând un e-mail la adresa casting@soulvizion.com. Căutăm persoane între 20-35 și 65+ ani. Avem nevoie de nume, adresă de e-mail, sex, vârstă și fotografii. Mulțumesc!”, se arată în mesajul DJ-ului olandez.


Armin van Buuren a legat încă de la prima ediție a festivalului o prietenie frumoasă și o conexiune unică cu fanii Festivalului UNTOLD. De la an la an, a crescut publicul care îl așteaptă în fața scenei, au crescut emoțiile atât pentru fani cât și pentru artist, dar au crescut și orele show-ului său, fiind de departe cele mai lungi set-uri puse pe scena unui festival din lume.

Ultimele Stiri
abonare newsletter