monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Gata de UNTOLD? Află cum poți face check-in-ul și când îți poți ridica brățara!

Ne mai despart doar câteva zile de ediția aniversară a unuia dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD!

Gata de UNTOLD? Află cum poți face check-in-ul și când îți poți ridica brățara!

Organizatorii le recomandă posesorilor de bilete să aleagă opțiunea de Check In și Top Up Online. Pe lângă faptul că festivalierii se bucură de acces rapid în festival (zona dedicată de unde se poate ridica brățara), aceștia pot evita și cozile de la Credit Points.

Este important de menționat și faptul că check-in-ul Online este GRATUIT (identic cu cel care se face la aeroport), iar cei care și-l fac din timp pot fi printre primii care își ridică brățara de festival, chiar din această săptămână, din agențiile Băncii Transilvania din Cluj-Napoca și București. Mai multe detalii AICI.


În perioada 27-28 iulie, în intervalul orar 10:00-22:00, posesorii de bilete care au și Check In-ul Online realizat, își vor putea preschimba biletul în brățară de festival și în incinta Iulius Mall din Cluj-Napoca. Posesorii biletelor trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de Check-in Online.

Cei care au achiziționat mai multe bilete, vor putea efectua check-in și pentru prietenii lor. Noutatea pentru acest an este opțiunea de TRANSFER a biletului. Dacă posesorul biletului dorește să transfere biletul către o altă persoană, trebuie să selecteze opțiunea de Transfer Bilet pentru biletul ce urmează a fi transferat. Astfel, persoana care primește biletul, își va putea face check-in-ul online. Pentru realizarea Transferului de Bilet, posesorul inițial va trebui să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) și să se asigure că biletul (fie ca este în format fizic, fie că este în format electronic) ajunge în posesia persoanei către care dorește să îl transfere.


CITEȘTE ȘI: UNTOLD se apropie cu pași repezi! Primăria anunță RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE

Etichete: untold 2019