Actualitate

Mesajul lui Robbie Williams pentru fanii UNTOLD: „Va fi show-ul vieții voastre!”

Robbie Williams – unul dintre cei mai așteptați artiști pentru ediția aniversară Untold – va urca pe scena principală a festivalului duminică, 4 august.

Mesajul lui Robbie Williams pentru fanii UNTOLD: „Va fi show-ul vieții voastre!” Mesajul lui Robbie Williams pentru fanii UNTOLD: „Va fi show-ul vieții voastre!”

Artistul britanic pregătește un show special și promite fanilor Untold că totul va fi dus la suprem. Williams va susţine în ultima zi de festival un show de 1 oră și 30 de minute, cu 50 de muzicieni și dansatori.

„Salutare, România, sunt Robbie Williams și abia aștept să vă întâlnesc la Cluj-Napoca, la cea de-a cincea ediție a Festivalului Untold! Va fi show-ul vieții voastre, ne vedem în august!”, este mesajul britanicului pentru fanii din România.


În 2006, Robbie Williams (45 de ani), fost solist Take That și cel mai bun artist al anilor `90, a intrat în Cartea Recordurilor, reușind să vândă atunci în mai puțin de o zi 1,6 milioane de bilete la turneul său mondial. A mai concertat în România o singură dată, în 2015, la București.

Abonamentele pentru cele 4 zile la festivalul Untold, devenit deja unul dintre cele mai bune evenimente din lume, s-au epuizat. Odată cu epuizarea abonamentelor General Access, biletele de o zi se vând într-un ritm accelerat, care depășește toate așteptările”, spun organizatorii.


Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter