monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un motociclist a fost făcut praf după un accident pe strada Fabricii

Un accident deosebit de grav a avut loc între un motociclist şi o maşină pe strada Fabricii din Cluj-Napoca

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.
Evenimentul a avut loc duminică, jurul orei 17.10, iar pompierii au găsit, în momentul sosirii la locul accidentului, un motociclist care a fost proiectat la aproximativ 10m în urma impactului și pasagerii ieșiți din autoturismul implicat în accident.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și a transportat la spital motociclistul, în vârstă de cca 35 de ani, care prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru și bazin, dar și pierderi de conștiență.
O doamnă care a fost pasageră în autoturism a solicitat consult medical și a fost transportată de un echipaj SAJ la spital.


Echipajul de pompieri a sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, a asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a incendiilor ca urmare a carburantului scurs pe carosabil și a sprijinit eliberarea carosabilului.

Etichete: accident motociclist