Actualitate

Rampă improvizată de pământ la Florești? „Înmormântarea spațiului verde, Șulea & Co.”

Lipsa spațiului verde este una dintre cele mai mari probleme ale cetățenilor din Florești, susțin reprezentanții organizației locale USR, care condamnă ferm lipsa de transparență a Primăriei comunei.

Rampă improvizată de pământ la Florești? „Înmormântarea spațiului verde – Horia Șulea & Company” Rampă improvizată de pământ la Florești? „Înmormântarea spațiului verde – Horia Șulea & Company”

Locuitorii din Florești susțin că, de mai bine de două luni, în zona poligonului se depozitează pământ, fără să existe însă un panou de informare. Această activitate este extrem de periculoasă, deoarece printre utilajele grele si grămezile de pământ se găsesc copii care se joacă, avertizează reprezentanții USR Florești.

„Zona poligonului din Florești este victima administrației locale, se transformă într-o rampă improvizată de pământ. De câteva luni bune, mașini cu pământ vin și depozitează aici tot ce scot de pe șantierele din Florești. Zona nu este împrejmuită, nu există panouri de informare.


Sunt copii care se joacă în această zonă, riscă să fie loviți de mașinile care trec zilnic. Ba mai mult, locuitorii sunt deranjați de praful imens provocat de utilaje. O să depunem sesizări către Inspectoratul de Stat în Construcții și Garda de Mediu și vom cere lămuriri administrației locale pentru acest proiect!”, a precizat Sergiu Leuce, vicepreședintele USR Florești.

Etichete: floresti horia sulea
Ultimele Stiri
abonare newsletter