Actualitate

La un pas de tragedie pe Muncii! Accident între un tramvai și o autocisternă cu motorină

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj al SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Muncii din Cluj Napoca.

UPDATE 08:10

Potrivit IPJ Cluj, un conducător auto de 55 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fabricii de Zahăr, odată ajuns la intersecția cu Bld. Muncii, a pătruns în intersecție, fără să acorde prioritate unei autocisterne.

Pentru a evita impactul cu autoturismul, șoferul de 32 de ani al camionului (din Hidișelu de Sus, jud. Bihor), care venea dinspre str. Oașului, a frânat brusc, dar a alunecat pe șina de tramvai, pătrunzând fără voia sa pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu tramvaiul care se îndrepta spre depou, condus de un bărbat de 59 de ani, din Cluj-Napoca.


În urma impactului a rezultat avarierea celor două vehicule. Din fericire, în ciuda pagubelor materiale, nu s-au înregistrat victime. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit ISU Cluj, evenimentul s-a produs marți dimineață, în jurul orei 6:10, iar în urma acestuia două persoane au fost consultate de către echipajul medical. A fost vorba despre doi bărbați în vârstă de aproximativ 30, respectiv 60 de ani, care au suferit traume ușoare, dar nu au fost transportați la spital.


În accident au fost implicate un autotren și un tramvai, care a deraiat de pe șină în urma impactului, îngreunând traficul din zonă. Se pare că autotrenul transporta motorină, însă nu au fost înregistrate scurgeri de combustibil.

abonare newsletter