Actualitate

Bărbatul acuzat de CRIMĂ în Anglia și-a recunoscut fapta: "A fost un accident. M-a pus cineva să intru în casă"

Bărbatul care a ucis-o pe Valerie Graves în Anglia și-a recunoscut fapta la aproape 6 ani distanță de la incident.

Cristian Sabău, bărbatul care a ucis-o pe Valerie Graves Cristian Sabău, bărbatul care a ucis-o pe Valerie Graves

Cristian Sabău, principalul suspect în cazul uciderii lui Valerie Graves, a fost prins pe 10 iulie într-un apartament din Dej, acolo unde a locuit o perioadă alături de fosta lui soție. Suspectul era urmărit din aprilie 2019, atunci când polițiștii au intrat în posesia unei probe ADN a suspectului, fără ca el să știe. Bărbatul a divorțat în cele din urmă de soția lui, iar femeia se pare că le-a furnizat toate datele despre bărbat și a ajutat la prinderea lui.

Sabău și-a recunoscut fapta și a declarat în fața anchetatorilor că un prieten i-a spus că în casa respectivă există o sumă mare de banoi. Bărbatul a intrat prin efracție într-un moment în care proprietarii erau plecați în vacanță, dar a dat nas în nas cu Valerie Graves, o vecină rămasă special pentru a proteja casa de hoți. Sabău cel mai probabil nu se aștepta la apariția femeii și a ucis-o cu mai multe lovituri de ciocan, armă găsită la câteva sute de metri distanță de locul crimei.


"S-a întâmplat un accident. Vă spun sincer că am fost pus de cineva să intru în casă pentru că era vorba că există bani mulți acolo și lucruri de valoare. De frică s-a întâmplat acest lucru și îmi pare rău de acest lucru. Nu am făcut rău la nimeni în viața mea până atunci", a declarat Sabău.

Sursă foto: Dej24

Etichete: accident anglia crima
abonare newsletter