Actualitate

Copil de 4 ani, CĂZUT DE LA ETAJUL 3! Nu a pățit nimic?!

Marți seara, un copil de 4 ani, aflat în grija bunicilor, a căzut de la etajul trei al unui bloc de pe strada Jiului, cartierul Între Lacuri.

SMURD Cluj a intervenit pentru a acorda îngriiri unui copil căzut de la etaj SMURD Cluj a intervenit pentru a acorda îngriiri unui copil căzut de la etaj

“În jurul orei 19:30 Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că un copil minor, în vârstă de 4 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc situat pe strada Jiului din  Cluj-Napoca. Fetița în vârstă de 4 ani aflată în grija bunicilor ar fi fost așezată pe pervazul interior al ferestrei,  rezemată de plasa de tânțari. Aceasta a cedat, iar minora a cazut de la etajul trei pe pământ. La fața locului se afla echipaj SMURD", au precizat reprezentanții IPJ.

Fetița a fost transportată în stare de conștiență la spital.


Un echipaj de pompieri și unul SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată ca urmare a căderii de la înălțime a unei fetițe (cca 4 ani) pe str Jiului din municipiul Cluj-Napoca. Fetița a primit asistență medicală de urgență și a fost transportată în stare de conștiență la spital.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter