Actualitate

Mama copilului de 9 ani găsit mort, reţinută

Mama copilului de 9 ani găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost reţinută de poliţişti şi urmează să fie prezentată magistraţilor pentru arestare preventivă.

"În urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă şi a survenit ca urmare a agresiunilor suferite. Mama a fost reţinută şi urmează a fi prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului", informează IPJ Cluj.

Un copil de 9 ani a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o locuinţă din Cluj-Napoca şi cu urme de violenţă pe corp.


"Dispeceratul 112 a fost anunţat de către o persoană că într-o locuinţă din Cluj-Napoca se află în stare de inconştienţă un copil de 9 ani. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat, din păcate, decesul copilului. La examinarea trupului s-au constatat urme de violenţă, motiv pentru care cadavrul copilului a fost preluat şi transportat la medicină legală, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie. După obţinerea rezultatului necropsiei, vom vedea dacă între urmele de lovituri de pe corp şi deces există o legătură de cauzalitate şi în acel moment cu siguranţă se va schimba şi încadrarea juridică a faptei", declarase purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar.

Copilul locuia cu fratele său, cu mama sa şi cu concubinul acesteia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter