Actualitate

Caz șocant la Cluj-Napoca. Mamă acuzată că și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani

O femeie este acuzată că și-ar fi omorât în bătaie copilul de 9 ani.

Un incident șocant la Cluj-Napoca s-a petrecut sâmbătă noaptea într-un apartament de pe strada Timișului din  cartierul Mărăști. O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, mamă a trei copii, este acuzată că și-ar fi bătut până la moarte fiul de 9 ani.
Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi început să îl bată pe copilul de doar 9 ani în jurul orei 14, după care și-a luat ceilalți fii și a plecat de acasă. Când s-a întors acasă după câteva ore, l-a găsit pe copilul bătut fără suflare. În stare de șoc, femeii i-au trebuit ore bune pentru a suna la numărul de urgență 112. Echipajul SMURD sosit la fața locului în jurul ore 23.00 a constatat decesul copilului și ulterior i-a preluat pe ceilalți doi aflați în stare de șoc și i-a dus la UPU. Fiind considerată o moarte suspectă medicii au solicitat intervenția poliției.

Anchetatorii sosiți la fața locului au găsit pe trupul celui mic urme de violență motiv pentru care au decis audierea femeii la secția de poliție. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.


 

abonare newsletter