monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Bărbat din Turda, arestat după ce a agresat un polițist în urma unei încăierări între două femei

Un bărbat din Turda a ajuns în arest după ce a ultragiat un om al legii.

Bărbat din Turda, arestat după ce a agresat un polițist în urma unei încăierări între două femei

La data de 3 iulie, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, reținut pentru 24 de ore la data de 1 iulie, a fost prezentat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda, cu propunerea de arestare preventivă.

În urma probatoriului administrat, pe numele bărbatului,magistrații Judecătoriei Turda au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.


IPJ Cluj reamintește faptul că, la data de 30 iunie, în jurul orei 19:10, pe strada Stadionului, din Turda, o femeie a fost agresată fizic de o altă femeie, în timp ce se afla la plimbare cu câinii săi. Polițistul, aflându-se în zonă, a intervenit, iar întrucât aceasta a devenit agresivă și la adresa polițistului, a procedat la imobilizarea persoanei respective.

Ulterior, bărbatul de 51 de ani, din Turda, care ieșise dintr-un local din zonă, a început să amenințe polițistul cu acte de violență, iar la un moment dat l-a lovit cu piciorul la nivelul abdomenului, cu toate că, anterior, i se adusese la cunoștință de persoana vătămată este organ de poliție.