Actualitate

Actrița Oana Pellea: „Cred că o să mă mut la Cluj. Emil Boc e primul primar pe care îl văd iubit”

Actrița Oana Pellea a mărturisit că ar vrea să se mute la Cluj și a fost impresionată de cât de iubit este primarul Emil Boc de către clujeni.

Celebra actriță Oana Pellea, fiidca lui Amza Pellea a fost impresionată de proiectele pe care administrația locală le pregătește pentru Cluj și a mărturisit pe o rețea de socializare că i-ar plăcea să se mute la Cluj. Actrița a fost, de asemenea, impresionată de aprecierea pe care clujenii o au față de Emil Boc.

Oana Pellea a distribuit pe rețeaua de socializare un articol în care se anunță planurile administrației locale în ceea ce privește construirea a zece parcuri în oraș.


„Până la urmă... cred că o să mă mut la Cluj...! La TedxCluj unde am participat, acum două zile, a fost difuzat un mesaj din partea  domnului primar Emil Boc. Am văzut 2.200 de oameni întrerupând mesajul domniei sale de nenumărate ori cu APLAUZE și iar APLAUZE! Aplauze total meritate pentru tot ce a făcut și face primarul Boc. Felicitări, domnule primar. Sunteți primul primar pe care îl văd iubit de cetățenii orașului. Felicitări!”, a scris Oana Pellea.

abonare newsletter