monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Tânăr floreștean reținut după ce a dat buzna în casa unei bătrânici și a tâlhărit-o

La data de 1 iulie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti – Postul de Poliţie Comunal Gilău au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 24 de ani din comuna Floreşti, judeţul Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal, fiind bănuit că la data de 28 iunie a.c., ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 83 de ani din localitatea Gilău, jud. Cluj.

Prin folosirea violenţelor fizice, tânărul ar fi deposedat victima de un lănţişor de aur pe care aceasta îl purta la gât. De asemenea, autorul a încercat să pună mâna şi pe cerceii victimei, însă la strigătele acesteia a părăsit în grabă locuinţa, încuind victima în interior.


La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Etichete: gilau talharie