Actualitate

Doi fugari condamnați pentru tâlhărie și înșelăciune, prinși de polițiștii clujeni

Doi bărbați care fugeau de lege au fost reținuți de polițiștii clujeni și vor petrece ani grei de pușcărie după gratiile Penitenciarului Gherla.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 29 iunie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpia Turzii au identificat şi reţinut un bărbat de 29 de ani, din municipiul Câmpia Turzii. Individul era căutat de poliţişti întrucât pe numele său era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, mandat emis de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti.

Bărbatul fusese condamnat la 5 ani şi 2 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi înşelăciune, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Acesta a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.


De asemenea, tot la data de 29 iunie și tot poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpia Turzii au identificat şi reţinut un alt bărbat, de 32 de ani, din municipiul Câmpia Turzii. Acesta era căutat de poliţişti întrucât pe numele său era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, mandat emis tot de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti.

Bărbatul fusese condamnat la 8 ani şi o lună de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, înşelăciune şi şantaj, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. La fel ca în cazul celuilalt individ, și acesta a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

abonare newsletter