Actualitate

Mesaj sfâșietor după moartea lui Vasile Dubovici: „Vasi pleacă în mormânt, iar șmecherii nu pățesc nimic”

Prietenii și rudele lui Vasile Dubovici, tânărul lovit mortal de o mașină pe trecerea de pietoni, au transmis o serie de mesaje sfâșietoare pe internet.

Vasile Dubovici, tânărul lovit mortal pe trecerea de pietoni Vasile Dubovici, tânărul lovit mortal pe trecerea de pietoni

Vasile Dubovici, 33 de ani, s-a stins din viață marți, 25 iunie, după ce a fost lovit de o mașină condusă de patronul firmei Coratim în timp ce traversa regulamentar strada Câmpul Pâinii.

„El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri (n.red. marți), călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada.


Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea.

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în beznă, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii. Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj), care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.


Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic.

Atât voiam să vă zic”, a scris o persoană apropiată lui „Dubo”, pe Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter