Actualitate

Adela Golea a atacat cu apel sentința Judecătoriei, după ce a fost condamnată fiindcă a cerut să se dea prioritate cazurilor grave şi nu șoferilor băuți

Unul dintre avocații medicului Adela Golea a depus apel împotriva sentinței Judecătoriei Cluj-Napoca, prin care fosta șefă UPU Cluj a fost condamnată la 1 an și 9 luni închisoare cu suspendare.

Milu Timoce, unul dintre cei doi avocați ai Adelei Golea, a depus apel la Judecătorie.

„E normal să o atacăm. Nu e doar o hotărâre netemeinică și nelegală, ci profund nedreaptă.  Doamna Golea este în dubii dacă mai dorește să continue procesul cu apel. Din păcate și-a pierdut încrederea în justiție. Datoria noastră ca avocați este să o ajutăm. Oricum, poate decide să retragă apelul”, potrivit clujust.ro.


Fosta șefă a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU), Adela Golea, a fost condamnată de Judecătoria Cluj la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare. Golea a fost acuzată de abuz în serviciu pentru că le-ar fi cerut angajaţilor să se ocupe în primul rând de pacienţii aflaţi într-o stare gravă şi abia apoi de șoferii băuți aduşi la spital de polițiști pentru a le fi recoltate probele biologie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter