Actualitate

Luptătorul clujean de MMA Cosmin Dușa, găsit mort într-o cameră de hotel

Sportivul clujean a fost găsit fără suflare în camera de hotel din Chișinău, chiar înainte de un meci.

Sportivul clujean a fost găsit fără suflare în camera de hotel din Chișinău, chiar înainte de un meci. Moartea este considerată suspectă de autorităţi

Cosmin Dușa, 29 de ani, luptător de MMA de loc din Cugir, județul Alba, stabilit de o vreme în Cluj, a fost găsit leșinat, sâmbătă dimineață, în camera sa de hotel din Chișinău. Sportivul a fost dus la spital și internat, dar azi a fost anunţat decesul sportivului.
Tânărul luptător a fost găsit în comă în camera de hotel în care se afla de vineri, iar cauzele morții sunt încă incerte. Sâmbătă, Cosmin trebuia să lupte la Chișinău cu basarabeanul Lilian Grosu, într-o gală de lupte în cușcă numită Eagles. Dușa venea după trei victorii consecutive.
Cosmin Dușa era unul dintre cei mai apreciați luptători români, cu mai multe apariții în turneul RXF și în Eagles Fighting Championship. Cosmin deţinea şi o medalie de argint la campionatul  mondial de kempo, în 2018.


”Sunt șocat! Eu sunt la mare, în cantonament cu băieții! Cosmin se mutase cu clubul, era undeva la Cluj. Cât a fost la noi, la kempo, totul a fost ok. Un super-băiat, sportiv foarte bun, pur-sânge! Nu avea anturaj dubios, nu era cu dopajul, chiar nu știu! Era un băiat educat, cu facultatea terminată”, Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter