Actualitate

FOTO Patru mașini implicate într-un grav accident pe o stradă din Cluj-Napoca

Patru mașini s-au lovit într-un grav accident petrecut, vineri seară, în Cluj-Napoca.

UPDATE 2

Potrivit IPJ Cluj, la data de 21 iunie, în jurul orei 23:10, un tânar de 20 de ani din comuna Sâncraiu, județul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară pe Bld. 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca (în direcția de mers spre Centru), ajuns la intersecția cu str. Giuseppe Garibaldi nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului.

Tânărul a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani din Satu Mare. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus, intrând în coliziune cu alte două autoturisme care așteptau la semafor. Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


UPDATE 1

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj al SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier petrecut pe Bld. 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca, vineri seara, în jurul orei 23:10.

Trei adulți au fost consultați medical, fiind transportați ulterior la spital, aceștia suferind traumatisme ușoare în urma impactului. În același timp, echipajele de pompieri au asigurat zona accidentului privind siguranța salvatorilor și a persoanelor care au primit asistență medicală.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform primelor informații, patru mașini au fost implicate într-un accident care a avut loc în zona Podului Garibaldi. Conform martorilor, șoferul unei autoutilitare a pătruns pe culoarea roșie a semaforului și a acroșat alte trei mașini.

abonare newsletter