Actualitate

Oaspeți de seamă la Primăria Cluj-Napoca: „Am discutat despre dezvoltarea unor relații de colaborare!”

Delegația Ambasadei Republicii Indonezia a efectuat, vineri, o vizită la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

În componența delegației care a efectuat vizita la Primăria Cluj-Napoca au făcut parte, din partea Ambasadei Republicii Indonezia, Inggrid Rosalina, consilier diplomatic în cadrul secției economice, Nathalian Hasta Panca, reprezentantul secției culturale, respectiv Andreea Rusu, interpret.

De asemenea, din partea autorităților locale ale orașulului Bandung, provincia Java de Vest, Indonezia, au fost prezenți Priana Wirasaputra Wasdi, reprezentant special al primarului Oded M. Danial, respectiv Dewi Kania Sari, directorul Biroului pentru Turism și Cultură.


„În cadrul întâlnirii am discutat despre posibilitatea de a oferi studenților din Indonezia sanșa de a studia la universitățile clujene, amplificarea schimburilor culturale și dezvoltarea relațiilor comerciale între clusterele clujene și reprezentanții mediilor de afaceri din Indonezia. Am vorbit despre posibilitatea dezvoltării unor relații de colaborare între Cluj-Napoca și orașe cu profil similar municipiului nostru din Indonezia”, a dezvăluit edilul Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter