Actualitate

Primele probleme în USR-PLUS! Cioloș s-a ridicat de două ori de la masa negocierilor

Grupul USR-PLUS s-a întâlnit zilele trecute pentru mai multe runde de negocieri în ceea ce privește încheierea unei alianțe pe termen lungă care ar fi inclus și prezidențialele, localele și parlamentarele din 2020.

Conform jurnaliștilor de la Digi 24, Dacian Cioloș s-ar fi ridicat de două ori de la masa negocierilor fiind nemulțumit de cum au decurs negocierile între cele două formațiuni.  Liderul PLUS își dorește mai mult de jumătate de loucuri în partid, ceea ce a nemulțumit partnerii de alianță.

Un alt punct sensibil al discuției a fost discuția dintre Cioloș și Dan Barna, liderul USR, pentru alegerile prezidențiale. Cioloș își dorește cea mai sonoră funcție din stat, la fel cum își dorește și Barna.


Dan Barna nu a confirmat până în acest moment dacă va candida sau nu la prezidențiale, dar din inteviurile acordate a dat de înțeles de multe ori că este posibil să candideze. Liderul USR nu s-a exclus complet din lupta pentru prezidențiale, însă nici nu a spus clar că își dorește acest lucru.

Interesant este că sâmbătă dimineață, după discuțiile între Cioloș și Barna , în presă a apărut un sondaj intern al Alianței 2020 care arată că votanții USR-PLUS l-ar prefera în număr mai mare pe Dacian Cioloș ca prezidențiabil.


 

 

 


 

 


Ultimele Stiri
abonare newsletter