Actualitate

Căldura face victime! Un bărbat de 68 de ani a decedat pe o stradă din Gheorgheni

După o primăvară ploioasă, căldura a lovit din plin în ultimele zile, iar cel mai greu încercate sunt persoanele în vârstă.

Din păcate, un bărbat de 68 de ani cu patologie cardiacă  a decedat în urma unui stop cardio-respirator la care o contribuit o serie de factori printre care și temperatura ridicată care se înregistrează în Cluj-Napoca.

"Azi, în jurul orei 13.20, în timp ce se află la plimbare pe stradă Nicolae Titulescu, intersecție cu stradă Arieșului din Cluj-Napoca, un bărbat de 68 ani din Cluj-Napoca a căzut la pământ . La față locului, s-a deplasat echipaj de ambulanță care după manevrele de resuscitare efectuate, a declarat decesului bărbatului. Persoană era cunoscută cu probleme cardiace.", transmite IPJ Cluj.


Incidentul a avut loc pe Bulevardul Nicolae Titulescu și în ciuda intervenției rapide a unor martori, dar și a echipelor de salvare, bărbatul a fost declarat decedat în cele din urmă.

Meteorologii au anunțat temperaturi de 32 de grade pentru ziua de astăzi în Cluj-Napoca, dar valorile cresc semnificativ sub arșita soarelui.

Etichete: caldura
Ultimele Stiri
abonare newsletter