Actualitate

Un vis frumos se împlinește astăzi! Copiii dependenți de dializă pleacă în vacanță în Sicilia.

Copiii și tinerii dependenți de dializă din România îngrijiți de Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru” mulțumesc pentru fiecare gest de bunătate și generozitate care le împlinește un vis, o vacanță de 20 de zile în Sicilia!

Copiii dependenti de dializa pleaca in vacanta in Sicilia cu ajutorul Asociatiei Delia Gradinaru Copiii dependenti de dializa pleaca in vacanta in Sicilia cu ajutorul Asociatiei Delia Gradinaru

„Vă felicit și vă mulțumesc frumos tuturor celor care ați contribuit sau veți contribui la reușita acestei tabere, un proiect unic în România, care împlinește venerabila vârstă de 17 ani! Mulțumiri speciale domnului Mucaria pentru sprijinul extraordinar pe care l-a acordat pentru organizarea acestei bucurii.”, a scris pe Facebook deputatul Emanuel Ungureanu (USR), tânărul care, de ani de zile, le aduce acestor copii greu încercați de soartă un zâmbet și câteva zile de vacanță.

Cei care doresc să-i sprijine în continuare pe acești copii minunați, o pot face în contul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru RO45BTRL01301205F94787XX, la Banca Transilvania.


Ultimele Stiri
abonare newsletter