Actualitate

Carduri contactless pentru studenții UTCN

Compania de Transport Public Cluj-Napoca eliberează pentru studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca cardurile de transport contactless încarcate cu abonamente gratuite și cu reducere.

În perioada 05.06.2019 - 30.06.2019 Compania de Transport Public Cluj-Napoca eliberează pentru studenții Universității Tehnice  din Cluj-Napoca, cardurile de transport contactless încarcate cu abonamente gratuite și cu reducere,  pentru transportul public în Cluj-Napoca.
Începand cu data de 05.06.2019 nu se mai emit abonamente pe suport de hârtie pentru studenții, masteranzii și doctoranzii Universității Tehnice  din Cluj-Napoca, (cu excepția celor în an terminal care pot opta pentru a solicita abonamentul pe card sau pe suport de hârtie).
Abonamentele gratuite încărcate pe cardul contactless nu vor mai trebui actualizate în fiecare lună, eliminând astfel necesitatea prezentării lunare la punctele de vânzare. Abonamentele se actualizează la începutul fiecarui an universitar. Astfel, studentii care au ridicat cardul contactless sunt rugați sa îl păstreze și să îl prezinte în luna Octombrie 2019 la Centrele de vânzare carduri, pentru reîncarcare.

Abonamentele cu reducere se vor actualiza lunar la toate Birourile de vânzare Carduri.


Pentru abonamentele gratuite, costul primului card emis este suportat de CTP Cluj-Napoca. Pentru abonamentele cu reducere se achită cardul contactless în valoare de 5,50 lei. Valabilitatea suportului de plastic este de 3 ani.
Locațiile de eliberare a cardurilor de calatorie pentru studentii Universitatii Tehnice  sunt următoarele: Campus Observator- Căminul 3,
Abonamente CTP - 21 Decembrie 1989 nr. 7A , Abonamente CTP - Piața 1 Mai FN, Primăria Grigorescu -Str. Al.  Vlahuță nr.46-47, Primăria Zorilor- Str. Pasteur nr. 60, Primăria Iris- Piața Liebcknecht nr.7-8, Primăria Centrală - Str. Moţilor nr. 7, Primaria Mănăștur- Str. Ion Meșter nr. 10

Atenție: În ultimele 15 minute ale programului nu se mai eliberează carduri, fiind necesară închiderea situațiilor de vânzări.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter